ПРОЦЕДУРИ

Маникюр с гел лак – оформяне на нокти, почистване на кутикули, поставяне на гел лак, поставяне на подхранващо масло за кутикули, хидратиращ крем.

Маникюр с обикновен лак – оформяне на нокти, почистване на кутикули, поставяне на обикновен лак , подхранващо масло за кутикули, хидратиращ крем.

Френски маникюр –  оформяне на ноктите, почистване на кутикули, поставяне на гел лак или обикновен лак, подхранващо масло за кутикули, хидратиращ крем.

Спа маникюр – оформяне на нокти, почистване на кутикули, ексфолиране на мъртвата кожа, поставяне  на ръцете в млечна баня,  нанасяне  на дълбоко подхранваща маска за ръце, масло за нокти, поставяне в загряващи ръкавици  за 20 минути, масаж.

Терапия с парафин – оформяне на нокти, почистване на кутикули, ексфолиране на мъртвата кожа, поставяне на ръцете в соли, нанасяне на дълбоко хидратиращ крем, масло за нокти, потапяне във ваничка с топъл парафин, ръцете се завиват в кърпи и престояват 20 минути, масаж.

Педикюр  с обикновен лак – поставяне на краката във вана с антибактерялни соли, оформяне на нокти, почистване на кутикули, премахване на мъртвата  кожа от стъпалата, нанасяне на обикновен лак, подхранващо масло за кутикули, хидратиращ крем.

Педикюр с гел лак – поставяне на краката във вана с антибактерялни соли, оформяне на нокти, почистване на кутикули, премахване на мъртвата кожа от стъпалата, нанасяне на гел лак, подхранващо масло за кутикули, хидратиращ крем

Спа педикюр – поставяне на краката в млечна баня, оформяне на нокти, почистване на кутикули, премахване на  мъртвата  кожа от стъпалата, ексфолиране на стъпалата, подхранващо масло за кутикули и нокти, дълбоко подхранваща маска, поставяне в загряващи ботушки или кърпи за 20 минути, масаж на стъпалата.

Академия за професионални обучения и курсове в сферата на красотата.


nailacademyvv@gmail.com

+359887476123

ул. Макгахан
бл. 55б, вх. А
ж.к. Хаджи Димитър
София, 1510
България

понеделник
10:00 – 19:00
вторник
10:00 – 19:00
сряда
10:00 – 19:00
четвъртък
10:00 – 19:00
петък
10:00 – 19:00
събота
10:00 – 19:00
неделя
Затворено